Prenovljena koža s kremo Goji Cream

Nakup pomladitvene kreme moderni ženski ne predstavlja težav. Police so polne različni krem, ki ustrezajo vsem okusom in denarnicam. Že po naravi ženske stremijo po ohranjanju svoje privlačnosti, in narava je tista, ki nam ponuja najboljše za ohranjanje lepote. Jagode goji so pravo darilo narave. Tibetanci jagode goji že vrsto let gojijo in uporabljajo v različnih zdravilih. Zahvaljujoč njihovim zdravilnim lastnostim so postale znane po celem svetu. Zdaj je moč jagod goji združena v novi pomladitveni kremi Goji Cream proizvajalca Hendel’s Garden.

Brez težav lahko kupite suhe goji jagode, vendar imajo le sveže naslednje značilnosti:

 • Koncentracija vitamina C je višja kot v svežih pomarančah
 • Vsebujejo približno 20 aminokislin
 • Bogate so z vitaminom E
 • Bogate so z železom
 • Bogate so s skupino vitaminov B

Na žalost je jagode goji težko ohranjati sveže dlje časa. Krema Goji Cream vsebuje izvlečke svežega soka jagod goji, ki na kožo učinkuje podobno kot sveže nabrane jagode goji.

Izvleček naravnih jagod goji v kremi naredi kožo čvrsto, elastično ter preprečuje spremembe na koži, ki se pojavijo s starostjo:

 • Izrazne gubice
 • Spremembe oblike obraza
 • Izsušena koža
 • Starostne pege ali lise

kupi zdaj

Komu je namenjena Hendelova krema Goji Cream

Goji cream

Skrb za privlačen videz je neprestan proces. Čas ne prizanaša nikomur, in s staranjem začne koža izgubljati svoj mladosten in svež videz. Običajno se bolj opazne spremembe začnejo pojavljati po 30 letu starosti. Vendar pa škodljivi vplivi iz okolja, nezdrava prehrana ter stres prav tako vplivajo na videz, pospešujejo proces staranja ter težave, povezane s kožo.

 • Strjevanje rožene plasti kože. Debelina bazalne plasti kože se zmanjša, kar povzroča suhost in pergamentni videz kože.
 • Zniža se proizvodnja kolagena in elastina, koža izgubi čvrstost.
 • Mišice izgubijo tonus, oblika obraza se začne spreminjati.

Po 40 letu se pojavijo nasolabialne (obnosne) gube, koža vek postane bolj trda, pojavijo se gube na vratu in podbradek (v primeru prekomerne teže).

Ni potrebe, da nadaljujemo z opisom zastrašujočih znakov staranja. Nihče ni z leti mlajši. Primerna nega kože in upoštevanje nekaterih pravil lahko pripomore k upočasnitvi znakov staranja. Najpomembnejše je, da ne začnemo brezglavo zganjati panike.

Učinki uporabe kreme Goji Cream Mnenja kupcev

Izkušnje drugih kupcev vam lahko pomagajo pri odločitvi, ali je ta krema prava za vas.

 

Sara, 49

kupi zdaj

Pred kratkim sem postala stara mama, kar pa po mojem mnenju ni razlog, da prekinem z nego. Že nekaj časa nazaj sem svoji dnevni rutini dodala kremo Goji Cream. Moja koža je lepa, gubice so zmanjšane, polt je izboljšana. Edina slaba lastnost kreme je njena cena. Za ta denar lahko kupite veliko kozmetičnih izdelkov, vendar je njihovo učinkovanje vprašljivo. Za kakovost sem zagotovo pripravljena plačati več.

Vanesa, 35

Nikoli se nisem preveč obremenjevala s svojim videzom, vendar so leta dejavnik, ki ga ni moč spregledati. Zjutraj sem ob pogledu v ogledalo začela opažati gubice okoli nosu. In nemudoma zagnala paniko. Postalo mi je jasno, da moram nekako ukrepati. Začela sem delati pomladitvene maske in raziskovala alternativno medicino, vendar mi je to vzelo preveč časa, učinki pa tudi niso bili najboljši. Reklo »Za lepoto je treba potrpeti« je bilo zame precejšen izziv. Prijateljica mi je povedala za pomladitveno kremo Goji Cream. Lahko rečem, da me je ta krema rešila! V enem mesecu uporabe te kreme je moja koža zopet postala gladka. Gubice so izginile!

Rebeka, 53

Veliko let sem veliko ur na delovnem mestu preživela na soncu. Prve gubice so se pojavile pri 25 letih, vendar jim nisem posvečala preveč pozornosti. Pred kratkim pa sem opazila, da se mi je začela spreminjati oblika obraza. Od hčere sem za darilo dobila kremo Goji Cream. Izkazalo se je, da je to najboljše darilo, kar sem kdaj prejela! S to kremo je moja koža postala bolj čvrsta, brez operacij.

Kako uporabljati kremo Goji Cream?

Ob nakupu tega kozmetičnega izdelka preberite navodila za uporabo ter jih upoštevajte. Uporaba kreme Goji Cream je podobna kot uporaba katerekoli druge kreme za obraz.

 1. Kreme ne nanašajte manj kot 30 minut, preden greste od doma.
 2. Opravite alergijski test.
 3. Izdelek izberite skladno s tipom vaše kože (suha, mastna, mešana).
 4. Kremo nanesite na očiščen obraz.

Kremo enkrat na dan nanesite na obraz (kadarkoli vam ustreza). Kremo lahko uporabljate tudi kot podlago za ličila ali kot nočno kremo.

Navodila za uporabo kreme Goji Cream

1. Z obraza odstranite ličila in nečistoče. Za odstranjevanje ličil uporabljate kakovostne izdelke. Uporabite lahko tudi osvežujoč tonik.

2. Kremo s krožnimi gibi nanesite na obraz.

3. Krema je aktivna 24 ur po nanosu. Naslednji dan ponovite postopek.

Rezultati postanejo opazni po približno dveh tednih redne uporabe.

Pozor! Originalno Hendelovo kremo Goji Cream lahko naročite le na uradni spletni strani.

Cena kreme Goji Cream je primerna za vsak žep. Postala bo vaša najboljša zaveznica v boju za mladost in lepoto.

kupi zdaj

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.