Boj proti parazitom se začne z Detoxicom

Kaj je boljše od svežega sadja, pravkar prinesenega s tržnice? Ali plavanje v hladni reki, uživanje v pikniku, kjer si ne morete umiti rok … Če ste kadarkoli naredili kaj od zgoraj omenjenega, ste svoje telo izpostavili veliki nevarnosti: parazitom, imenovanim helminti.

Ta mala bitja imajo večtisočletno zgodovino.Ljudje so se tekom zgodovine naučili živeti s paraziti,kar zagotovo ni bila prava odločitev. Človek lahko dolgo časa živi brez zavedanja ali neprijetnega občutka, da ima v telesu parazite. Vendar pa začnejo nepovabljeni gosti prej ali slej vplivati na kakovost življenja. Spodaj je seznam simptomov okužbe s paraziti:

 • Splošna bolehnost
 • Oslabljen imunski sistem
 • Slabotnost
 • Občasni glavoboli
 • Bolečine v mišicah in sklepih
 • Prebavne motnje
 • Neredno odvajanje blata
 • Alergije
 • Srbečica zadnjika

Ti simptomi, kot tudi mnogi drugi, kažejo na prisotnost parazitov v telesu. Proti parazitom se lahko in moramo boriti. Slednje je tudi razlog za razvoj edinstvenega sredstva proti parazitom, imenovanega Detoxic.

kupi zdaj

Učinek uporabe pripravka Detoxic

Spodnja mnenja uporabnikov vam bodo pomagala pri oceni učinkovitosti izdelka.

Karin, 26 let:

»S popotovanja po Laosu nisem prišla sama. Kljub vsej preventivi sem se okužila z glistami. Precej hitro sem ugotovila, da je nekaj narobe: bolel me je trebuh, apetit se je močno zmanjšal. Res je ogabno, ko pomisliš, kakšna bitja živijo v tvojem telesu, počutiš se kot v grozljivki! Kot otrok sem vedno mislila, da so črvi zabavni in nikakor nevarni. Navsezadnje so samo črvi. A resnica je bila daleč od tega. Zdravnik mi je povedal, da se črvi oz. gliste hranijo z nami in telo zastrupljajo s svojimi odpadnimi produkti. Priporočal mi je jemanje Detoxica, in vesela sem, da sem upoštevala njegovo mnenje. Neprijeten občutek v želodcu je kmalu izginil in moje življenje se je vrnilo na stare tire, brez groznega strahu, da nekaj živi v mojem telesu.”

Viktor, 35:

»Kar na lepem sem začel hujšati. Zdravnik me je poslal na patološko testiranje, ki je kmalu pokazalo razlog moje nenadne izgube teže – helminti. Moje težave se sicer niso kazale le v izgubi teže, imel sem tudi pogoste glavobole, pri katerih mi niso pomagale nobene tablete proti bolečinam. Žena je na spletu našla Detoxic za čiščenje telesa. Če sem iskren, na začetku nisem bil ravno navdušen, ampak ker ni bilo nikakršnih kontraindikacij, sem se odločil, da poskusim. Učinki so se pokazali dokaj hitro in novi patološki testi so pokazali, da sem se znebil okužbe! “

Učinkovitost Detoxica se skriva v njegovi sestavi

Pripravek Detoxic temelji na naravnih sestavinah, ki jih ljudje že dolgo časa poznajo in uporabljajo v boju proti parazitom. Uporaba je razširjena zlasti v orientalski medicini, ki je tekom zgodovine preizkušala sestavine in dokazovala njihove učinkovitosti.

Detoxic
 1. Medvedji žolč se v kitajski tradicionalni medicini uporablja kot sredstvo za čiščenje telesa. Vsebuje ursodeoksiholno kislino, ki razdre jajčeca glist ter poskrbi za nežno odstranitev glist iz telesa.
 2. Rhus coriaria (ruj) odpravlja gliste in njihove odpadne produkte iz črevesja.
 3. Komarček iz telesa očisti strupe. Detoxic preprečuje virusne okužbe, izboljšuje krvni obtok ter tako pospeši izločanje škodljivih snovi.
 4. 20 pomožnih snovi pomaga vzpostaviti normalno delovanje vseh pomembnih organov v telesu.

Vsaka sestavina je skrbno izbrana, tako da je doseženo najboljše medsebojno učinkovanje drugih aktivnih snovi. Skupaj imajo sestavine izjemno močen učinek ter iz telesa povsem odstranijo parazite. Hkrati pripravek deluje nežno in naravno ter ne obremenjuje prebavnega trakta.

Podobni izdelki

Originalni izdelek lahko naročite le na uradni spletni strani. V lekarnah ta izdelek ni na voljo, prodajajo le podobne izdelke, ki pa na žalost niso tako učinkoviti kot Detoxic in imajo lahko celo škodljive učinke na telo.

Z nakupom patentiranega izdelka boste izboljšali svoje zdravje in kakovost življenja.

Ponaredki pogosto slabo vplivajo na telo in strupe le še povečujejo, namesto da bi jih odpravljali iz telesa. Najnevarnejši stranski učinki takšnih izdelkov so slabost, vrtoglavica in težave z jetri. Formula pripravka Detoxic dokazano nima stranskih učinkov in kontraindikacij, zato je izdelek primeren za odrasle in otroke, kar običajno za sintetična zdravila ne velja. Edina kontraindikacija pripravka je morebitna preobčutljivost posameznika na eno izmed komponent, kar pa ni pogosto in povsem nenevarno.

Izjemno pomembno je, da kupite originalni pripravek Detoxic. Dandanes je na spletu množica spletnih trgovin in v mnogih lahko najdete podobne izdelke ob nizkih cenah, vendar bodite pozorni, da ne nasedete goljufijam. Zapomnite si, da od pravilne izbire izdelka ni odvisno le vaše zdravje, temveč tudi zdravje vaših bližnjih.

kupi zdaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.